Események, Kiállítások

A Swisstrax moduláris padlólapok számos lehetőséget kínálnak ezekre a kihívásokra és kivállóan használhatók rendezvényeken vagy kiállításokon egyaránt.

Kiállításokhoz

Minden vállalkozás életében eljön az idő amikor telephelyén céges rendezvényt szervez, vagy részt vesz egy kiállításon. Ilyenkor nagyon fontos a kellemes légkör, a jó megjelenés vagy, hogy kitünjünk valamivel a konkurenseink közül. A Swisstrax moduláris padlólapok számos lehetőséget kínálnak ezekre a kihívásokra és kivállóan használhatók rendezvényeken vagy kiállításokon egyaránt. A Swisstrax moduláris padlólapok legalább annyira funkcionálisak, mint amennyire vonzó megjelenést adnak egy rendezvény vagy kiállítás helyszínének. 

Tervezzük meg közösen elképzeléseinek megfelelő, egyedi, új rendezvénypadlóját, amit használhat vállalkozása rendezvényein vagy kiállítások alkalmával kül és beltéren egyaránt. A Swisstrax minden esetben egyedi és tökéletes választás. A Swisstrax moduláris padlólapok a legmagasabb minőség mellett széles színválasztékot, különböző lapcsaládokat és ezáltal nagyon széles testreszabási lehetőségeket kínálnak.

Keltsük életre a teret, tünjön ki a tömegből a Swisstrax kiállítási padlókkal!

 

Vállalati rendezvények, vevőtalálkozók

Hozza magasabb szintre következő vállalati rendezvényét a Swisstrax moduláris padlórendszerrel. Legyen szó egy rendezvényről, ahol saját munkatársait látja vendégül, vagy partnereit hívja meg egy vevőnap keretében, vagy csak egy bemutatóról, amit saját telephelyén szervez meg, a Swisstrax rendezvénypadlók jó szolgálatot fognak tenni. A vállalkozására jellemző színek kiválasztásával és akár pár műnövény elhelyezésével egy nagyon különleges és exluzív környezet hozható létre, ahol jól érzik magukat a meghívott vendégek és az eseményre kijelölt terület is jól körbe határolható. Tovább fokozhatja a hatást a padlóburkolat testreszabásával, ha a padlórenszerbe integráljuk vállalkozása logóját, amivel növelhető a megjelentek elöteleződése cége iránt. 

A moduláris felépítésnek köszönhetően a padlórendszer pár óra alatt összerakható és ugyan ilyen gyorsan szétszedhető, hogy a következő céges rendezvényén újra használhassa. A padlórenszer bármikor kiegészíthető vagy újra konfigurálható, így ugyan azokat az elemeket más dizájnnal tudja használni a céges rendezvények mellett termékbemutatókon vagy kiállításokon is. A Vinyltrax Pro lapok használatával a rendezvényeken kialakíthat egy kisebb táncteret, amivel fokozhatja a rendezvény hangulatát.

Szabja személyre céges rendezvényeit a Swisstrax moduláris rendezvénypadlók segítségével. Válassza ki a vállalatára jellemző színeket és a különböző termékcsaládokat. Akár állófogadást szervez, akár táncteret, akár termékek kiemelésére szolgáló területet hoz létre, a Swisstrax ideális megoldást kínál céges rendezvények padlózatára kül és beltéren egyaránt. 

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro és Vinyltrax Pro termékcsaládjainkat, és tervezze meg vállalata számára

a legmegfelelőbb rendezvénypadlót még ma!

Táncparkett

Soron következő rendezvényére készítsen egy táncparkettet a Swisstrax Vinyltrax Pro fahatású padlólapjaiból és lepje meg vendégeit. Megfelelő zene mellett ez egy remek lehetőség arra, hogy gondoskodjon vendégei remek hangulatáról. 

Moduláris felépítésének köszönhetően gyorsan telepíthető és szétszedhető, kül vagy beltérben egyaránt, hogy újra tudja használni egy következő rendezvényen. A Swisstrax rendezvénypadlói tökéletesek minden rendezvényszervező vállalkozás vagy nagyobb cég számára, akik gyakran tartanak céges rendezvényeket. 

A Swisstrax Vinyltrax Pro padlólapok 7 különböző stílusban állnak rendelkezésre, amelyek többek között valódi fa erezetüek, vagy kőhatásuak, és kombinálhatók a Swisstrax PRO termékcsaládokkal. 

Előre összeállított készleteinkkel minden eddiginél egyszerűbben varázsolhat táncparkettet otthonába, táncstúdiójába, esküvőjére vagy rendezvényeire. 

Válasszon a négy különböző méret közül, és kérjen ajánlatot saját táncparkettjére még ma!

Beltéri rendezvények

A beltéri rendezvények padlózatának túl azon, hogy egy látványos és szemet gyönyörködtető felület, hordozhatónak, könnyen össze és szétszerelhetőnek, biztonságosnak, illetve tartósnak kell lennie nagy igénybevétel esetén is. A Swisstrax ezeket a funkciókat és előnyöket biztosítja a Ribtrax Pro beltéri rendezvénypadlólapjaival. 

A Graphictrax moduláris padlólapokkal úgy is testreszabhatja rendezvénypadlóját, és növelheti partnerei elköteleződését, hogy vállalkozása logóját vagy egy eseménygrafikát közvetlenül a padlóburkolatba integrál.

Tegye különlegessé beltéri rendezvényeit a Swisstrax rendezvénypadlók segítségével. Használjon látványos színösszeállításokat, vagy alkalmazza a vállalkozására jellemző színeket és kombinálja az igazán attraktív felület érdekében a különböző lapcsaládokat. Akár rendezvényeket, akár termékek kiemelésére szolgáló területet hoz létre, a Swisstrax ideális megoldást kínál beltéri rendezvények padlóburkolatára. A padlórenszer bármikor kiegészíthető vagy újra konfigurálható, így ugyan azokat az elemeket más dizájnnal tudja használni a céges rendezvények mellett termékbemutatókon vagy kiállításokon is.

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro és Vinyltrax Pro termékcsaládjainkat, és tervezze meg vállalata számára

a legmegfelelőbb rendezvénypadlót még ma!

Kültéri rendezvények

Kültéren megtartott eseményeire hozzon létre egy olyan funkcionális, egyedi, és kellemes légkört biztosító szabadtéri Swisstrax rendezvénypadlót, ami emeli rendezvénye színvonalát. Padlólapjainkat használhatja egyenetlen fűves területeken, betonon, de akár egy aprókavicsos területre is probléma mentesen telepíthető. Nagyobb területű kültéri rendezvényeken jó lehetőség a Swisstrax kültéri padlók használata a VIP vagy catering területek kialakítására. A padlólapok csúszásmentesek és egy esetleges eső esetén is tiszta felületet tud biztosítani meghívott vendégei részére.

A Swisstrax padlórendszer néhány óra alatt összerakható, és könnyen szétszedhető a következő rendezvényre. A Swisstrax kültéri padló attraktív, egyedi megjelenést biztosít szabadtéri rendezvényének, és a mégmeggyőzőbb látvány érdekében integrálhatja a padlólapokba cége logóját növelve ezzel is partnerei elköteleződését. A Swisstrax szabadtéri rendezvény padlólapjaival különleges fényt adhat a következő szabadtéri rendezvényének. Válasszon a különböző színek és lapcsaládok közül. 

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro termékcsaládot, és rendelje meg az Ön számára legmegfelelőbb Swisstrax

kültéri padlót következő szabadtérirendezvényére még ma!

Kültéri rendezvénysátrak

A kültéren felállított rendezvénysátrak padlózatára ideális megoldást kínálnak a Swisstrax rendezvénypadlói, legyen szó akár egy VIP sátorról, állófogadásról, partnertalálkozóról, termékbemutatóról, esküvőről vagy bármilyen más rendezvényről. A Swisstrax moduláris padlórendszerrrel exluzív megjelenést adhat a rendezvénysátornak és a színek és dizájn megfelelő kiválasztásával emelheti a helyiség hangulatát és a rendezvény színvonalát. 

Gazdasági szempontból különösen előnyös a Swisstrax rendezvénypadlók használata azoknak a cégeknek, akik rendezvénysátrak bérbeadásával foglalkoznak. A rendezvénysátor bérbeadása melett a rendezvénypadló is bérbeadható és rövid idő alatt megtérül a padlórendszerbe fektetett összeg. A padlórenszer bármikor kiegészíthető vagy újra konfigurálható, így ugyanazokat az elemeket más dizájnnal tudja használni az adott felkérésnek megfelelően.

Gyorsan összerakható és ugyanolyan gyorsan szétszerelhető, kis helyen tárolható. A Swisstrax rendezvénypadlók beépített csatornarendszerrel rendelkeznek, ami eső esetén a bekerülő vizet a padló alatt elvezeti, de alkalmas a vezetékek vagy kábelek lefedésére, és rendkívül ellenálló szélsőséges időjárási körülmények esetén.

Legnépszerűbb rendezvénypadlóink az innovatív, kéttónusú Ribtrax Pro termékcsaládból, illetve a fa erezetes, kő vagy carbon hatású Vinyltrax Pro termékcsaládokból kerülnek kialakításra. A rendezvény padlókba integrálhatja saját cégének logóját ezzel is növelve vendégei elkötelezettségét vállalkozása iránt.

Szabja személyre céges rendezvényeit a Swisstrax moduláris rendezvénypadlók segítségével. Válassza ki a vállalatára jellemző színeket és a különböző termékcsaládokat. 

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro és Vinyltrax Pro termékcsaládjainkat, és tervezze meg vállalata számára

a legmegfelelőbb rendezvénypadlót még ma!

 

Kiállítások

Egy kiállítási stand esetében nagyon fontos a kellemes légkör, a jó megjelenés, illetve, hogy kitünjünk valamivel a konkurenseink közül. A Swisstrax moduláris padlólapok számos lehetőséget kínálnak ezekre a kihívásokra és kivállóan használhatók kiállítások alkalmával. A Swisstrax moduláris padlólapok legalább annyira funkcionálisak, mint amennyire vonzó megjelenést adnak egy kiállítási standnak. 

Pár műnövény elhelyezése, a vállalkozására jellemző színek kiválasztása és egy jól megtervezett dizájn garantáltan nagyon különleges és exluzív környezet fog eredményezni, ahol jól érzik magukat a meghívott vendégek és a kiállítás látogatói, ugyanakkor az eseményre kijelölt terület vagy a kiállított termékek jól körbe határolhatók. Tovább fokozhatja a hatást a padlórenszerbe integrált vállalati, vagy a képviselt márka logójával, amivel növelheti partnerei vagy látogatói elöteleződését. A Vinyltrax Pro faerezetű termékcsalád használatával kiemelt partnerei részére egy külön tárgyaló részt alakíthat ki megteremtve ezzel azt a kellemes légkört, ahol sikeres tárgyalásokat tud lebonyolítani a kiállítás ideje alatt. A Swisstrax moduláris padlólapok a legmagasabb minőség mellett széles színválasztékot, különböző lapcsaládokat és ezáltal nagyon széles testreszabási lehetőségeket kínálnak. 

A Swisstrax kiállításipadlói nem csak funkcionálisak, hanem már távolról is egy egyedi, szemet gyönyörködtető dizájnt biztosítanak, ami életre kelti kiállítási standját és bevonzza a látogatók tekintetét. 

Akár egy teljes kiállítói területre telepíti, akár csak egy új terméket szeretne kiemelni a Swisstrax kiállításipadlója a legjobb választás. Innovatív termékeink ​​nemcsak funkcionálisan kiválóak, hanem segíthetnek egy adott márka imázsának a növelésében is. Moduláris jellegének köszönhetően bármikor újra konfigurálható, vagy új dizájn kialakításakor a meglévő padlórendszert csak ki kell egészíteni a szükséges mennyiségekkel.

Egy többnapos kiállítást tekintve szemben a hagyományos kiállítási szőnyegekkel nem gyűrödik, nem lesz poros, és minden esetben egy tiszta felületet mutat. A költségek tekintetében csak egyszer kell megrendelni, ezt követően bármelyik kiállításon használhatja saját Swisstrax kiállítási padlóját, amit nagyon gyorsan pár óra alatt lehet telepíteni és még annál is gyorsabban lehet szétszedni. A szállítása és tárolása kis helyet vesz igénybe, és két kiállítás között használhatja saját rendezvényein is. Kiállításipadlóink túl azon, hogy egy látványos, lebilincselő és szemet gyönyörködtető felületet jelenítenek meg, hordozhatónak, könnyen össze és szétszerelhetőnek, biztonságosnak, illetve tartósnak kell lenniük nagy igénybevétel esetén is. A Swisstrax ezeket a funkciókat és előnyöket biztosítja a Ribtrax Pro kiállításipadlóival. 

Hozza magasabb szintre következő kiállítását és tervezze meg cége egyedülálló, saját Swisstrax moduláris padlórendszerét. Tervezőcsapatunk minden kérdésében segítséget nyújt, miközben olyan kiállításipadló tervezésén dolgozik, amely igazán kiemeli vállalkozása kiállítási standját bármilyen beltéri vagy kültéri rendezvény esetén. Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro és Vinyltrax Pro termékcsaládjainkat, és tervezze meg vállalata számára a legmegfelelőbb kiállításipadlót! 

Keltsük életre a teret, és tünjön ki a konkurensei közül a Swisstrax kiállításipadlókkal!

 

Esküvők

A Swisstrax moduláris padlólapok lehetőséget teremtenek egy megfelelő, a rendezvény hangulatához méltó esküvői helyszín kialakításához legyen az akár beltéri, akár kültéri ceremónia. Beszélhetünk táncparkettről vagy kültéri fogadásról, a Swisstrax moduláris padlóburkolat könnyen telepíthető és szétszerelhető nagyobb rendezvények, például esküvők esetén is. Hozzon létre egy vonzó, funkcionális és tartós padlóburkolatot esküvőjére a Swisstrax esküvőipadlóval. Esküvőszervező vállalkozások is előszeretettel használják a Swisstrax esküvőipadlókat kültéren amikor a jegyes pár egy különleges pl. rózsaszín padlón szeretné kimondani a boldogító igent.

Használja bátran a színeket és a különböző lapcsaládokat, hogy az Ön számára legmegfelelőbb esküvőipadlóval járuljunk hozzá a nagy nap sikeréhez! A Graphictrax lapjainkkal akár egyedi grafikák vagy fényképek is integrálhatók a padlórendszerbe.

- További inspirációra van szüksége? Böngésszen a Swisstrax vagy az SWTR System Hungary weboldalán vagy közösségi felületein, hogy megtudja, nemzetközi szinten hogyan használják ügyfeleink a Swisstrax moduláris padlólapokat. Legyen szó lakossági, kereskedelmi vagy akár kiállításokon történő alkalmazásokról. Szerezzen ihletet kreatív ügyfeleink egyedi garázspadló-ötleteiből.

 

- A Swisstrax padlórendszerek szemet gyönyörködtető, kéttónusú dizájnt biztosítanak, amely kiemeli a tér megjelenését, miközben garázs, műhely, medencetéri vagy kiállításipadlóként is funkcionál. 

 

- A Swisstrax moduláris padlólapok nemcsak funkcionálisak, hanem egyedi és szemet gyönyörködtető kialakítást is biztosítanak, attraktív dizájnjával kiemeli a teret és biztosítja a térélményt. 

 

- Tervezze meg saját egyedi Swisstrax padlóját és használja a Graphictrax lapokat, amelyek segítségével elhelyezheti kedvenc márkájának vagy vállalkozásának a logóját a padlóban. 

 

- A svájci mérnöki precizitással fejlesztett és moduláris padlólapokat úgy tervezték, hogy egy életen át kitartsanak, és ellenálljanak a legextrémebb felhaználási körülményeknek. 

 

- A Swisstrax padlórendszer könnyen szétszerelhetők és újra telepíthető, ha otthona vagy üzlethelyiségbe új helyre költözik, illetve bármikor átalakítható, ezáltal bármikor új dizájnt adhat a térnek.

 

- A Swisstrax moduláris padlórendszert úgy tervezték, hogy könnyen összepattanjanak, így nincs szükség szakember segítségére a telepítéshez. Az oldalankénti 6 ponton történő kapcsolódásnak köszönhetően egy nagyon stabil kötés jön létre, és még nagyobb nyíró erő esetén sem válnak el a padlólapok egymástól. 

 

- A nyitott profilnak köszönhetően a szennyeződés bekerül a padlólapok alá, így az minden esetben egy tiszta helyiség benyomását kelti. A lapok aljába beépített csatornarendszer elvezeti a nedvességet, így az minden esetben száraz marad. Csúszásmentes kialakításának köszönhetően a munkakörnyezet is biztonságos lesz.

 

A padlólapok aljába beépített csatornarendszerrelben könnyen elrejtheti a vékonyabb, de minden esetben szigetelt vezetékeket is.