GY.I.K. - A Swisstrax kínálatában csak a rácsos műanyag padlólapok szerepelnek?

A Swisstrax kínálatában csak a rácsos műanyag padlólapok szerepelnek?

GYIK

A moduláris műanyag padlóburkoló lapok első megálmodója és a világon máig piacvezető gyártója az Amerikai Swisstrax Inc. vállalat. Az elmúlt években számos konkurens gyártó alakult, akik hasonló termékek gyártásával kezdtek foglalkozni. A Swisstrax nem csak a termékfejlesztések tekintetében egyedül álló, de az egyetlen olyan termék, ami a világ bármely pontján, legyen szó Amerikáról, Ausztráliáról, Európáról vagy akár Magyarországról elérhető leányvállalatain vagy kereskedő partnerein keresztül. Magyarországon a Swisstrax hivatalos, kizárólagos kereskedelmi partnere az SWTR System Hungary Kft.

A termékek tekintetében a Ribtrax Pro, ami a legtöbb szinben elérhető. Rácso szerkezetű nyitott profilú padlólapokban van olyan változat, a Smoothrax Pro aminek a felső felülete a félköríves Ribtrax Pro-val szemben egyenes. Elérhető a Diamandtrax Pro termékcsalád, ami egy teljesen zárt profilú padlólapot takar.

A piacon teljesen egyedülálló és csak a Swisstrax kínálatában létezik a Vinyltrax termékcsalád, ahol egy, a többi termékkel kompatibilis hordozó lapban különböző hatású Vinyl betétek vannak. Ezek lehetnek fa, vagy kőhatású, illetve carbon mintázatú betétek. Van egy teljesen új fejlesztésű termék a mirror, ami egy tükörlap hatását kelti.

Elérhető még a Graphictrax termékcsalád, ahol a padlóba tudjuk integrálni a kedvenc autómárkájának, vagy vállalkozásának céges logóját.

Vinyltrax és Graphictrax lapok kültéri és tüző napon történő használatát nem javasoljuk!