GY.I.K. - A Swisstrax moduláris padlólapokat csak garázsban lehet használni?

A Swisstrax moduláris padlólapokat csak garázsban lehet használni?

GYIK

Határozottan nem! A Swisstrax moduláris padlólapoknak nagyon széles felhasználási spektruma van függően attól, hogy magáncélra vagy kereskedelmi területen akarják használni. A Swisstrax padlólapoknak számos olyan előnye van, ami miatt egy kiváló alternatíva minden olyan esetben amikor egy időtálló, költséghatékony attraktív megjelenésű padló burkolatra van szükség.

Természetesen magáncélú felhasználás esetén a leggyakrabban garázsok burkolataként használják, de akár otthoni műhelyek, szerszámos helyiségek padlózatként is egy kiváló alternatíva. Kültéri használat esetén erkélyek, teraszok, medence terek, vagy jakuzzik alá is egy tökéletes választás. Kültéri használat esetén kizárólag a Ribtrax Pro padlólapok használatát javasoljuk.

Ipari célú felhasználás esetén, köszönhetően a Swisstrax padlólapok rugalmasságának és vegyszerállóságának számos olyan terület van, ahol bátran ajánljuk a Swisstrax moduláris padlólapok alkalmazását. Legyen szó autómosóról, autókozmetikáról, autószalonról vagy bármilyen más műhely tevékenységről.

A Swisstrax moduláris padlólapoknak kiállítási padlóként történő alkalmazásakor is, a hagyományos padlószőnyeggel szemben számos olyan előnye van, ami indokolja a termék használatát. 

A Swisstrax padlólapokkal ügyfélterekben is kellemes környezetet tud teremteni, de akár rendezvények ideiglenes táncparkettjét vagy repülőgép hangárok burkolatát is gyorsan, egyszerűen, nagyon esztétikus formában tudja létrehozni.