GY.I.K. - Melyik Swisstrax lapot ajánlják legjobban magáncélra garázsokhoz?

Melyik Swisstrax lapot ajánlják legjobban magáncélra garázsokhoz?

GYIK

Egyértelműen a Ribtrax Pro padlólapokat. A Ribtrax Pro egy olyan innovatív termék, ami forradalmasította az USA-ban a garázspadlóipart. A Ribtrax Pro padlólapoknak a legszélesebb a színválasztéka, ezért nagyon sok féle dizájn megoldással teheti egyedivé saját garázsát.

A Ribtrax Pro lapok felülete perforált, amely lehetővé teszi, hogy az olyan szennyeződések, mint a homok, hó, só, víz stb. áthaladjon a lapok rácsszerkezetén, így mindig tiszta és reprezentatív garázspadlója van a felhasználónk. A Ribtrax Pro lapok alsó szerkezete rendelkezik egy csatornarendszerrel, amely ¼” és minden irányba képes elvezetni a szennyeződést a padló lejtésétől függően. Ez lehetővé teszi a felület egyszerű és gyors tisztítását.

Számos ügyfél padlója karbantartásához magasnyomású mosót, vagy ipari porszívót használ, de akár egy egyszerű moppal is elvégezhető a padló takarítása. Minimális karbantartással, rövid idő alatt biztosíthatja a Ribtrax Pro lapok exkluzív megjelenését. 

A tömör felületű padlólólapok, mint például a Diamondtrax Pro, érzékenyebbek a magas környezeti hőmérséklet miatt bekövetkező hőtágulásra amikor a környezeti hőmérséklet jelentősebb ideig magasabb. Az alsó szerkezeti felépítésnek és profil kialakításnak köszönhetően a Ribtrax Pro padlólapok kevésbé érzékenyek a hőmérséklet ingadozásra. Nyári időszakban, tartósan magas hőmérséklet esetén, ha közvetlen tűző napfény éri a padlót amikor a garázsajtó nyitva van, erősen ajánlom a Ribtrax Pro, vagy Smoothrax Pro lapokat, mert a többi padlólap hajlamosabb a hőtágulásra, ami a garázsban az esetlegesen nem megfelelő kivitelezés miatt ezeken a részeken a padló felgyűrődését okozhatja. 

A Ribtrax Pro padlólapok használata hosszú évekre garantálja az ügyfelek maximális megelégedettségét.