GY.I.K. - Mennyire kényelmes a Swisstrax padlólapokon mezitláb járni, illetve lehet-e gurulós széket használni munka közben a padlólapokon?

Mennyire kényelmes a Swisstrax padlólapokon mezitláb járni, illetve lehet-e gurulós széket használni munka közben a padlólapokon?

GYIK

Vannak olyan munkafolyamatok pl. autókozmetikákban, amikor a SUV-ok tetejét a jármű küszöbéről már a cipőt levéve takarítják. Magáncélú felhasználások esetén pl teraszokon, erkélyeken vagy medencék körül gyakran előfordúl, hogy mezitláb járunk a padlón. Ilyen esetekben is kényelmes érzést biztosítanak a Swisstrax padlólapok, amik vizes környezetben csúszásmentesek, ami szintén egy fontos biztonsági szempont. Ergonómiai kialakításának köszönhetően járáskönnyítő tulajdonsággal rendelkezik, amit olyan helyzetekben tudnak a felhasználók kihasználni amikor huzamosabb ideig kell a padlón állni. Pl. egy többnapos kiállítás alkalmával.

Sokszor felmerül a kérdés, hogy mennyire lehet gurulós székkel közlekedni a padlólapokon, ha azt az adott munkafolyamat megkívánja? A Svájci tervezés során ezt a szempontot is figyelembe vették. A nyitott padlólapok rácsszerkezetének távolsága lehetővé teszi, hogy gurulós székkel is zökkenőmentesen tudjunk a Swisstrax moduláris padlólapokon közlekedni.