Swisstrax vs Epoxy – Miért a Swisstrax a jobb megoldásás?

Miért a Swisstrax a jobb megoldásás?

Epoxy

Persze úgy szól a mondás, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, de azért az alábbiakban felsorolunk néhány olyan érvet, amit érdemes átgondolnia mielőtt kiválasztja leendő padlóburkolatát.

Egy épitkezés vagy felújítás során amikor az alapfelületet elkészítjük és meghatározzuk a szinteket, az epoxy vagy műgyanta jó megoldásnak tűnhet, de nem biztos, hogy hosszú távon a legjobb befektetés. Számos előnye van a Swisstrax moduláris padlórendszernek az olyan alternatívákkal szemben, mint az epoxy vagy műgyanta.

 

1.  Nagyobb tervezési szabadság – Ribtrax Pro lapjaink jellegzetes, kéttónusú megjelenést nyújtanak, és 20 féle színben rendelhetők. A Ribtrax Pro lapokkal kompatibilis a Vinyltrax Pro termékcsalád, amelyben megtalálható a faerezetű, kőhatású, carbon mintájú, de akár a tükör hatású termék is, amelyek kombinálásával teljesen az Ön igényeire szabhatja leendő padló burkolatát. Ezek a változatok figyelembe véve a konkurens gyártok termékeit is kizárólag a Swisstrax kínálatában érhetők el. 

A padló lapokba be tudjuk integrálni vállalkozása, vagy kedvenc autó márkájának logóját, amivel végképp egyedivé teheti saját Swisstrax padlóját. 

Merítsen ihletet saját vagy nemzetközi instagram oldalainkon, hogy megtudja, mit terveztek ügyfeleink saját garázsukba vagy műhelyükbe.

2.  Csúszásmentes – Az epoxy vagy műgyanta bevonatok nedvesség hatására hajlamosak csúszossá válni. A Swisstrax Ribtrax Pro lapjainak innovatív, perforált kialakítása megoldja ezt a problémát azáltal, hogy lehetővé teszi a víz és más folyadékok átjutását és távozását a lapokba beépített csatornarendszerbe. Különösen fontos szempont ez olyan munkahelyeken, ahol folyamatosan vizes környezetben dolgoznak, mint példáúl egy autómosó.

3.  Nincsenek a felhevült gumiabroncsok elkenődésével kapcsolatos problémák – A „felhevült gumiabroncsok elkenődése” olyan állapot, főleg álló helyzetben történő kormány elfordításnál vagy hirtelen elindulásnál, amikor a gumi a padló felületén nyomot hagy. A felkenődött abroncsnyom eltávolítása megnehezíti az epoxy vagy műgyanta felületek karbantartását, vagy ami még rosszabb, az epoxy elválhat az alatta lévő betonalaptól, ami csak költséges beavatkozással javítható.

4.    Felfogja a port, és a szennyeződéseket – A Swisstrax Ribtrax Pro padlólapok felső síkja 18 mm-el az alap felület felett van. A nyitott és perforált kialakítás miatt, illetve a beépített csatornarendszernek köszönhetően a szennyeződések a lapok alá kerülnek és ezáltal minden esetben egy tiszta felületet kapunk. 

5.  Könnyen tisztítható garázs vagy műhelypadló – A Swisstrax Ribtrax Pro perforált padlólapok elrejtik a szennyeződéseket a felület alatt. Ezért szemben az epoxy vagy műgyanta bevonatokkal szükségtelenné teszik a padlók rendszeres tisztítását. Amikor eljön a takarítás ideje, a jól megtervezett vízelvezető csatornarendszer megkönnyíti a takarítást. 

6.  Szinte mindennek ellenáll, de mi van, ha mégis megsérül? – A Swisstrax lapokat úgy tervezték, hogy szinte minden vegyi vagy mechanikai hatást elvisel, ami normál használat során előfordúlhat köszönhetően a speciális alapanyagok és segédanyagok használatának, a speciális és szabadalmaztatott 4 pontos gyártási technológiának és a 6 ponton egymáshoz kapcsolódási pontoknak. Ha valami miatt mégis megsérül egy padlólap azt az erre kialakított speciális kulcs segítségével a komplett padlórendszer megbontása nélkül ki tudjuk venni. A csere miatt rendelt terméknél még évek múlva sem fordúlhat elő olyan szineltérés, ami befolyásolja a padlónk esztétikai élményét. Ezzel szemben az epoxy vagy műgyanta bevonatok javítása sérülés esetén, amik érzékenyek pontszerű mechanikai behatásokra, egy költséges folyamat, amit csak szakember fog tudni elvégezni.

Álláskönnyítő tulajdonsága előnyös a napi munka során – Sajnos napjainkban sokszor előfordúlnak a munkavállaloknál olyan gerinc vagy deréktáji bántalmak, amik befolyásolják a napi munkavégzést és a hatékonyságot, sokszor kell munkahelyi szünetet tartani. Megfelelő lábbeli viselésével ezek a problémák csökkenthetők, de az a felület is befolyásolja, ahol éppen tartozkodunk. A Swisstrax Ribtrax Pro geometriai kialakítása olyan, hogy rendelkezik álláskönnyítő tulajdonsággal, ami azoknál a munkafolyamatoknál, ahol a munkavállaló állva végzi munkáját kimondottan előnyös és javítja azok hatékonyságát. Ilyen munkahelyi környezet lehet pl autómosók, autókozmetikák, autószervizek, vagy bármilyen kiállítás.