Üzleti alkalmazások

A Swisstrax padlólapok legalább annyira funkcionálisak, mint amennyire vonzó megjelenést adnak a térnek és vállalkozásában számos helyen alkalmazhatók.

Üzleti

A Swisstrax moduláris padlólapok számos helyen használhatók lakossági és kereskedelmi alkalmazásokhoz egyaránt. A Swisstrax padlólapok legalább annyira funkcionálisak, mint amennyire vonzó megjelenést adnak a térnek és vállalkozásában számos helyen alkalmazhatók. 

Tervezzük meg közösen elképzeléseinek megfelelő, egyedi, új padlóját, amit telepíthet vállalkozása számos helyiségébe kül és beltéren egyaránt. Legyen szó műhelyről, bemutató teremről, raktárról, iroda vagy ügyfél váró helyiségről, gyártó csarnokról, de akár egy-egy eszközt vagy területet is kiemelhet, vagy behatárolhat, a Swisstrax minden esetben egyedi és tökéletes választás. A Swisstrax moduláris padlólapok a legmagasabb minőség mellett széles színválasztékot, különböző lapcsaládokat és ezáltal nagyon széles testreszabási lehetőségeket kínálnak. 

Dobjuk fel közösen vállalkozását, keltsük életre a teret!

Autómosók, autókozmetikák

Az USA-ban, és egyre több helyen Európában, sőt már Magyarországon belül is a piac meghatározó szereplői is használják a Swisstrax prémium minőségű moduláris padlólapjait. Tegye egyedivé vállalkozása megjelenését és használja ki a Swisstrax moduláris padlók minden funkcionális előnyét a napi munka során. Az igényes környezettel növelheti ügyfelei bizalmát és emelheti vállalkozása színvonalát. A Swisstrax műhelypadlókhoz hozzárendelheti a cégére jellemző színeket, vagy a különböző színvariácók használatával elkülönítheti a különböző munkafolyamatokat. A beépített csatornarendszernek köszönhetően nagy mennyiségű víz használata esetén is a padló felülete csupán nedves marad, mert a víz a padló alatt kerül elvezetésre a csatornába. A padlórendszer felülete csúszásmentes így növelhető a munkabiztonság és téli időszakokban a padló alatti légrésnek köszönhetően jobb a munkavállalók hőérzete. A hagyományos padlóburkolatokkal szemben geometriai kialakításának köszönhetően álló munkavégzés során kisebb terhelés jut a gerincoszlopra, ezáltal növelheti munkavállalói hatékonyságát.

Polírozás esetén a keletkezett polírpor a padlórendszer alá kerül, amivel javíthatja és megkönnyítheti a polírozási munkafolyamatot.  Geometriai kialakításának köszönhetően a gurulós székkel is zökkenőmentesen tud közlekedni a munkavégzés során.

A Swisstrax moduláris padlólapokkal szakember bevonása nélkül saját kezüleg néhány óra alatt újjá varázsolhatja műhelyét és eltüntetheti a kevésbé esztétikus régi repedezett olajfoltos padló felületet. Tünjön ki a konkurens autómosók vagy autókozmetikák közül és ne hagyja, hogy ügyfelei azt lássák, hogy gyönyörű autóik tisztítása egy elavult helyiségben történik. Készítse el saját egyedi Swisstrax műhelypadló burkolatát, hogy javítsa vállalkozása megjelenését és nyűgözze le ügyfeleit.

Ne maradjon le a trendekről és tervezze meg a tökéletes műhelypadlóját a Swisstrax padlólapokkal még ma!

 

Autófóliázó műhelyek

Az USA-ban számos nemzetközileg elismert autófólia gyártó cég és irányadó autófoliázó vállalkozás használja a Swisstrax termékeit akár a műhelyben akár egy-egy látvány kitelepülés vagy kiállítás alkalmával. A Swisstrax moduláris padlórendszerrel testreszabhatja autófóliázó műhelye padlóburkolatát, növelheti az ügyfélélményt és ezáltal ügyfelei bizalmát. A padlórendszer színeit összehangolhatja a válalkozás színeivel, és akár cége logóját is integrálni tudjuk műhely padlójába. 

A hagyományos padlóburkolatokkal szemben geometriai kialakításának köszönhetően álló munkavégzés során kisebb terhelés jut a gerincoszlopra, ezáltal növelheti munkavállalói hatékonyságát és gurulós székkel is zökkenőmentesen tud közlekedni a munkavégzés során a padlón.

Széles szín és lapcsalád választékunkkal és vállalkozása logójának a padlóba építésével egy a mai trendeknek megfelelelő, szemet gyönyörködtetőt egyedi dizájnt tud létrehozni vállalkozása számára, amivel ügyfeleit is azonnal el tudja kápráztatni.

Fedezze fel autófóliázó válalkozása műhely padlóját még ma!

Autó javító műhelyek

Tervezzen tartós és erős műhelypadlót a Swisstrax moduláris padlórendszerrel. A padlólapok ellenállnak a legerősebb mechanikai terheléseknek, vegyszereknek és az autójavításban leggyakrabban előforduló folyadékoknak, de akár a flexelés során keletkező szikráknak is. 

A hagyományos padlóburkolatokkal szemben geometriai kialakításának köszönhetően álló munkavégzés során kisebb terhelés jut a gerincoszlopra, ezáltal növelheti munkavállalói hatékonyságát. A Swisstrax műhelypadlók ideális alternatívát kínálnak a szabványos beton, epoxy vagy műgyanta padlókkal szemben, miközben tökéletes megoldást jelentenek az Ön vállalkozásának, és attraktív a megrendelői részére is igényes és bizalmat keltő bemutatására.

Szabja testre műhelypadlóját vállalkozása logójának a beépítésével és a különböző színek és lapcsaládok használatával, amivel szétválaszthatja a különböző munkaállomásokat. A Swisstrax moduláris padlólapokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a nagy súlynak, mechanikai terhelésnek és az extrém hőmérsékleteknek.

A Swisstrax műhelypadlókkal szakember bevonása nélkül saját kezüleg néhány óra alatt újjá varázsolhatja műhelyét és eltüntetheti a kevésbé esztétikus régi repedezett olajfoltos padló felületet. Tünjön ki a konkurens műhelyek közül és ne hagyja, hogy ügyfelei azt lássák, hogy gyönyörű autóik szervizelése szemben egy igényes javító bázissal, egy olajfoltos elavult műhelyben készülnek. Készítse el saját egyedi Swisstrax műhelypadló burkolatát, hogy javítsa vállalkozása megjelenését és nyűgözze le ügyfeleit.

Tervezze meg autó javító vállalkozása számára a legmegfelelőbb egyedi, erős és funkcionális műhelypadlót még ma!

 

Bemutató termek, autó átadó terek

A megfelelő ügyfélélmény elérésének érdekében nagyon fontos egy bemutatóterem elrendezése, egy-egy kiemelt termék megfelelő prezentálása. Nagyobb terekben irányítani kell a vevő figyelmét a termékre, amire a Swisstrax moduláris padló egy nagyszerű megoldás. A Swisstrax bemutatótermi padlózata egyedi és prémium megoldást jelent termékei bemutatásához vagy kiemeléséhez, legyen szó egy új modell bemutatásáról egy autószalonban, vagy bármilyen más olyan termék esetében egy kiállítótérben vagy üzlethelyiségben, ahol szeretnénk ügyfeleink figyelmét felhívni egy adott termékre. Ugyanakkor egy láthatatlan kordont is jelentenek a bámészkodók számára, így elkerülhető az avatatlan kezek okozta sérülés. Elkülönítheti azokat az ügyfélputokat is, ahol nem kívánt a vásárlók szoros érintkezése. (Pl. pénztárak, vevőszolgálat, munkafelvétel) A Swisstrax bemutatótermi padlóburkolatok tökéletes megoldást jelentenek, amik bármikor újra konfigurálhatók a színek tekintetében és gyorsan áthelyezhetők a bemutató teremben. Különösen jó szolgálatot tesz az autó átadó terekben, ahol egy megfelelő kellemes, a cégre jellemző környezet kialakításával tovább növelhetjük ügyfeleink elköteleződését a vállalkozás iránt. 

Hozza létre egyedi, céges vagy a vállalkozása által képviselt márka logójával ellátott bemutató termi padlóját, amire a Swisstrax moduláris padlórendszer a legtökéletesebb választás. Szerezzen új ügyfeleket a Swisstrax padlók segítségével azáltal, hogy megfelelően mutatja be termékeit és oda vonza ügyfelei tekintetét az adott termékre vagy járműre.

Tervezze meg vállalkozásához vagy az Ön által képviselt márkához illő bemutatótermi padlóját még ma, és növelje

eladásait a Swisstrax segítségével holnaptól!

 

Autóalkatrész és használtautó kereskedések

A Swisstrax moduláris padlólapokkal egyedivé teheti, és a vállalkozására jellemző színekhez igazíthatja üzlete belső, de akár külső burkolatait is. A Swisstrax padlólapokkal olyan látványos vagy funkcionális tereket tud létre hozni, amivel növelheti vásárlói bizalmát. Kiemelhet egy-egy újjonan a kínálatába került, vagy nagyon előnyös feltételekkel kínált járművet, de elkülönítheti akár azokat az ügyfélputokat is, ahol nem kívánt a vásárlók szoros érintkezése. (Pl. pénztárak, vevőszolgálat, munkafelvétel) A Swisstrax műhely padlók ideális alternatívát kínálnak a szabványos beton, epoxy vagy műgyanta padlókkal szemben, miközben tökéletes megoldást jelentenek az Ön vállalkozásának attraktív és a megrendelői részére is igényes és bizalmat keltő bemutatására.

A Swisstrax műhely padlókkal szakember bevonása nélkül saját kezüleg néhány óra alatt újjá varázsolhatja vállalozása burkolatait, elhelyezheti cége logóját a burkolatban és eltüntetheti a kevésbé esztétikus régi repedezett olajfoltos padló felületet. Tünjön ki a konkurens kereskedők közül és emelje vállalkozása szinvonalát a Swisstrax moduláris padlók által kínált látványos, szemet gyönyörködtető padlófelületeivel. Készítse el saját egyedi Swisstrax műhelypadló burkolatát, hogy javítsa vállalkozása megjelenését és nyűgözze le ügyfeleit.

Tervezze meg és szabja testre vállalkozása egyedi, szemet gyönyörködtető, professzionális műhelypadló burkolatát a Swisstrax segítségével, amivel növelheti a vásárlói élményt ügyfelei számára.

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro, és Vinyltrax Pro termékcsaládjainkat és tervezze meg még ma a válallalkozása

számára legmegfelelőbb Swisstrax burkolatot!

 

Autókereskedők hirdetési padlózata autó fotózáshoz

Különböztesse meg vállalkozását versenytársaitól az online térben a Swisstrax moduláris padlólapokkal. Hozzon létre egy kivételes fotósorozatot az Ön által hírdetett járművekről az online felületeken, amelyek kiemelik a vállalkozása által eladásra kínált járműveket és egyutal a különleges és egyedi megjelenés által növelik a vásárlók bizalmat autókereskedése iránt.

A Swisstrax moduláris padlólapokkal olyan egyedi és különleges hátteret tud létrehozni az értékesítésre kínált járművek esetében, amik kiemelik és megkülönböztetik azokat a konkurens vállalkozásoktól. A Swisstrax fotó padlózatba beépítheti kereskedése logóját, amivel tovább növelheti kereskedése színvonalát és elmélyítheti a vásárlói bizalmát vállalkozásával kapcsolatosan.

Egyre elterjedtebbek azok a helyiségek, amit külön az értékesítésre kínált autók fotózására hoznak létre megfelelő világítással és egyedi, a kereskedés arculatára jellemző dizájn elemekkel. A Swisstrax fotó padlózata ebben az esetben is a legtökéletesebb választás, amivel megkülönböztetheti és kiemelheti hirdetéseit. Ezek az autós fotófülkék az autókereskedelemben a változó fogyasztói szokások új normái. 

Hirdetéseihez tervezzen olyan Swisstrax autós fotó padlózatot, amelyre az online felhasználók emlékezni fognak. Keverje össze a padlólap családokat, és a színek kombinációjával alkosson egy felejthetetlen dizájnt. 

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro termékcsaládját, és tervezze meg, melyik szinek illenek legjobban

autókereskedése hirdetési fotó padlójához még ma!

Repülőgép hangárok

Repüljön szabadon tudva, hogy repülőgépe hangárjának padlóját prémium minőségű Swisstrax burkolat védi, ami 25 T/m2 felületi nyomást is képes elviselni, és ellenáll minden a repülési iparágban előforduló vegyszernek, mint pl a Sykdrol. A Swisstrax repülőgép hangár padlók garantáltan megfelelnek a szilárdsági, tartóssági és hosszú távú karbantartási követelményeinek. Repülőgépe hangár padlózatát egyszerűen és gyorsan pár óra alatt telepítheti, miután kiválasztotta az Ön számára legmegfelelőbb dizájn-t és szín összeállítást.

Tervezze meg saját egyedi repülőgép hangárpadlóját a Swisstrax által elérhető különféle padló opciókkal és színekkel. A tervezés során jelölje ki a helyet ahová beépíthetjük az Ön által kívánt logót, hogy repülőgép hangár padlója teljesen egyedi legyen.

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro lapcsaládunkat, és tervezze meg, milyen dizájn lesz a legmegfelelőbb az

Ön repülőgép hangárpadlójához még ma!

Közösségi edzőtermek

A piacon számos hagyományos és újfajta megoldás kínálkozik a közösségi edzőtermek padlóburkolatának a kialakítására. A közösségi edzőtermek padlójának szilárdnak, tartósnak, kopásállónak és nagy súlyokkal szemben is ellenállónak kell lennie. A Swisstrax edzőtermi padlózata csúszásmentes, könnyen karbantartható és ellenáll a helyiségekben elhelyezett gépek okozta mechanikai terhelésnek. A Swisstrax a kereskedelemben kapható edzőtermi padlók széles választékát kínálja egyedi, egymásba illeszkedő padlórendszereivel. Akár egy adott súlyemelő területhez tervez, akár az egész edzőtermét padlóburkolattal látja el, a Swisstrax edzőtermi padlólapjaival funkcionális, biztonságos és erős edzőtermi padlózatot készíthet.

Tervezze meg és szabja testre saját közösségi edzőtermének padlóját a Swisstrax segítségével. Készítsen szemet gyönyörködtető dizájnt, illetve a különböző területek elkülönítésére használja fel széles szín és lapcsalád kínálatunkat. Edzőtermét tegye teljesen egyedivé a saját edzőterme logójának a padlózatba történő beépítésével.

Tervezze meg az Ön számára tökéletes edzőtermet a Swisstrax padlólapokkal még ma!

 

Irodák, ügyfélvárók

Hozzon létre egy egyedi irodahelyiséget vagy ügyfélvárót a Swisstrax moduláris irodai padlólapokkal. A Swisstrax egymásba kapcsolodó irodai padlórendszerbe integrálhatja vállalkozása vagy az Ön által képviselt márka logóját, és használhatja a vállalkozására jellemző színeket. A falak hasonló szszínűre festésével egy teljesen egyedi a vállalkozásához illeszkedő irodát vagy ügyfélváró teret tud megvalósítani, amivel növelheti ügyfelei bizalmát. A különböző lapcsaládokat is keverheti, így a színes lapok mellé kapcsolhatja a fa, kő vagy carbon hatású Vinyltrax Pro lapcsaládunkat a mégtökéletesebb összhatás érdekében. 

A telepítés csak néhány órát vesz igénybe, és csupán pár kéziszerszámra lesz szüksége, és megtakaríthatja a kivitelező szakemben költségét. 

Tervezze meg tökéletes irodájának vagy ügyfélváró helyiségének padlóját a Swisstrax segítségével még ma!

 

Kiskereskedelmi, műszaki üzletek

A Swisstrax moduláris padlólapok használatával egyedülálló vásárlói élményt teremthet ügyfelei számára műszaki, de akár más jellegű kiskereskedelmi üzletében. Kisebb területek Swisstrax padlólapokkal történő burkolásával kiemelhet bizonyos termékköröket vagy akciós termékeket. Adott márkák gyári kínálófalaihoz rendelhet azonos padló szineket, amik odavonzzák a vásárlók tekintetét. Egyedülálló és tartós, egymásba kapcsolódó padlórendszereink úgy tervezhetők, hogy cége vagy bármilyen más logó is integrálható a padlórendszerbe ezzel is növelve a vásárlói élményt. Az egyedi és figyelemfelhívó látvány érdekében a Ribtrax Pro lapokkal kombinálhatóak a fa, kő, carbon, vagy tükörhatású Vinyltrax lapok is.

 

A Swisstrax moduláris padlólapok gyorsan telepíthetőek és könnyen szétszerelhetők, hogy azokat az aktuális kereskedelmi tevékenységének megfelelően tudja módosítani, vagy egy Ön által szervezett házi vásáron tudja akár kültéren is használni. A Swisstrax moduláris padlólapok segíthetnek az egyedi vásárlói élmény megteremtésében. 

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro és Vinyltrax Pro termékcsaládjainkat és tervezze meg még ma saját

Swisstrax padlórendszerét!

 

Gyártóüzemek

Munkánk során sokféle gyártóüzemmel találozunk a zord és piszkos helyiségektől egészen az úgynevezett tiszta terekig. A Swisstrax moduláris padlórendszerek tartós, akár 25 T/m2 teherbírású és biztonságos padlóburkolati megoldást jelentenek az ipari vállalatok számára. A Különböző területenként meghatározott padlószínek alkalmazásával el tudja különiteni a különböző munkaállomásokat, de akár a közlekedésre kijelölt utakat is létre tudja hozni. Alkalmas olyan kellemes és látványos terek, pódiumok kialakítására, ahol a gyárba látogató vendégeket fogadják vagy vendégül látják. A Padlóba épített cég logóval tovább növelhető a látogatok elköteleződése a vállalkozás iránt.

A beépített csatornarendszernek köszönhetően nagy mennyiségű víz használata esetén is a padló felülete csupán nedves marad, mert a víz a padló alatt kerül elvezetésre a csatornába. A padlórendszer felülete csúszásmentes így növelhető a munkabiztonság és téli időszakokban a padló alatti légrésnek köszönhetően jobb a munkavállalók hőérzete. A hagyományos padlóburkolatokkal szemben geometriai kialakításának köszönhetően álló munkavégzés során kisebb terhelés jut a gerincoszlopra, ezáltal növelheti munkavállalói hatékonyságát. Geometriai kialakításának köszönhetően a gurulós székkel is zökkenőmentesen tud közlekedni a munkavégzés során.

A Swisstrax ipari padlólapok néhány óra alatt telepíthetők, és szétszedhetők, így bármikor könnyen újra konfigurálhatók vagy áttelepíthetők új munkaállomásokra.

Válasszon a lapcsaládok, színek és stílusok széles választékából és tervezze meg saját egyéni, a gyártóüzem

tevékenységének megfelelő Swisstrax ipari padlóját még ma!

 

Raktárak

A raktári padlóknak erősnek, tartósnak, vegyszer állónak és megfelelő teherbírásúnak kell lennie. A Swisstrax moduláris padlórendszerek tökéletes megoldást jelentenek raktári környezetben. 25T/m2 teherbírásának köszönhetően targoncával is közlekedhet rajta, vagy a gurulós békákkal is könnyen mozgathatja a raktári termékeket. A padlórendszer felülete csúszásmentes így növelhető a munkabiztonság és téli időszakokban a padló alatti légrésnek köszönhetően kevésbé fütőtt helyiségben jobb a munkavállalók hőérzete. A hagyományos padlóburkolatokkal szemben geometriai kialakításának köszönhetően álló munkavégzés során kisebb terhelés jut a gerincoszlopra, ezáltal növelheti munkavállalói hatékonyságát.

A padlórendszer nem napok, hanem órák alatt akár részletekben is telepíthető, és nem zavarja meg a raktár napi működését. Tudjon meg többet arról, hogyan hozhat létre raktárában közlekedési utakat vagy kiemelt funkcionális területeket a Swisstrax padló használatával.

Szabja testre raktárpadlóját a Swisstrax padlórendszerek különböző lapcsaládjaival és széles színválasztékával. Tervezze meg saját raktár padlóját padlótervező programunkkal. 

Fedezze fel a Swisstrax Ribtrax Pro termékcsaládunkat, és tervezze meg az Ön számára legmegfelelőbb raktár padlóját még ma!

 

Kültéri alkalmazások

A Swisstrax moduláris padlólapok kültéri alkalmazása gyakran a legutolsó gondolat, amikor egy vállalkozás területeinek a burkolását tervezzük és hozzuk létre. A Swisstrax moduláris padlólapok széles szín választékukkal és különböző termékcsaládjaikkal funkcionális és szemet gyönyörködtető padlóburkolatot kínálnak, miközben lehetőséget adnak arra, hogy padlóját cége vagy bármilyen más márka logóval lássa el. Csúszásmentes kialakításának és a beépített csatornarendszernek köszönhetően nedves környezetben is kivállóan használható. A rákerülő szennyeződések bekerülnek a lapok alá, így kimondottan kevés karbantartást igényelnek, mindamellett minden esetben egy tiszta felületet kapunk.

A Swisstrax moduláris padlólapok szakemben bevonása nélkül, költséghatékonyan, néhány óra alatt telepíthetők, könnyen szétszerelhetők, ezáltal bármikor módosíthatók vagy áthelyezhetők annak függvényében, hogy éppen milyen célból használják fel a padlórendszert.

Hozzon létre egy tökéletes, szemet gyönyörködtető kültéri területet a Swisstrax moduláris padlólapokkal. Legyen szó egy ideiglenesen üzemelő éttermi teraszról, céges kitelepülésről, bemutatóról, megnyitóról, vevőnapról vagy bármilyen más eseményről a Swisstrax moduláris padlórendszerei kültéri területekhez is egyedi impozáns teret teremtenek vállalkozása számára. 

Tervezze meg cége tökéletes kültéri Swisstrax padlóburkolatát még ma!

- További inspirációra van szüksége? Böngésszen a Swisstrax vagy az SWTR System Hungary weboldalán vagy közösségi felületein, hogy megtudja, nemzetközi szinten hogyan használják ügyfeleink a Swisstrax moduláris padlólapokat. Legyen szó lakossági, kereskedelmi vagy akár kiállításokon történő alkalmazásokról. Szerezzen ihletet kreatív ügyfeleink egyedi garázspadló-ötleteiből.

- A Swisstrax padlórendszerek szemet gyönyörködtető, kéttónusú dizájnt biztosítanak, amely kiemeli a tér megjelenését, miközben garázs, műhely, medencetéri vagy kiállításipadlóként is funkcionál. 

- A Swisstrax moduláris padlólapok nemcsak funkcionálisak, hanem egyedi és szemet gyönyörködtető kialakítást is biztosítanak, attraktív dizájnjával kiemeli a teret és biztosítja a térélményt. 

- Tervezze meg saját egyedi Swisstrax padlóját és használja a Graphictrax lapokat, amelyek segítségével elhelyezheti kedvenc márkájának vagy vállalkozásának a logóját a padlóban. 

- A svájci mérnöki precizitással fejlesztett és moduláris padlólapokat úgy tervezték, hogy egy életen át kitartsanak, és ellenálljanak a legextrémebb felhaználási körülményeknek. 

- A Swisstrax padlórendszer könnyen szétszerelhetők és újra telepíthető, ha otthona vagy üzlethelyiségbe új helyre költözik, illetve bármikor átalakítható, ezáltal bármikor új dizájnt adhat a térnek.

- A Swisstrax moduláris padlórendszert úgy tervezték, hogy könnyen összepattanjanak, így nincs szükség szakember segítségére a telepítéshez. Az oldalankénti 6 ponton történő kapcsolódásnak köszönhetően egy nagyon stabil kötés jön létre, és még nagyobb nyíró erő esetén sem válnak el a padlólapok egymástól. 

- A nyitott profilnak köszönhetően a szennyeződés bekerül a padlólapok alá, így az minden esetben egy tiszta helyiség benyomását kelti. A lapok aljába beépített csatornarendszer elvezeti a nedvességet, így az minden esetben száraz marad. Csúszásmentes kialakításának köszönhetően a munkakörnyezet is biztonságos lesz. 

 

A padlólapok aljába beépített csatornarendszerrelben könnyen elrejtheti a vékonyabb, de minden esetben szigetelt vezetékeket is.